Specials

Mijn specials

Hieronder vind je een overzicht van mijn specials. Je kunt op de titel van de special klikken voor meer informatie.

buikmassage

Oosterse buikmassage

Je buikorganen zijn de basis waarop de rest van je lijf functioneert. Zitten hier blokkades, dan krijg je last van een prikkelbare darm, opgeblazen buik, overgangs- of hormonale klachten of PCOS. Met de Chi Nei Tsang (CNT) masseer ik alle buikorganen en de borst, waarbij lymfestelsel en de bloedcirculatie worden gestimuleerd en je lichaam wordt aangezet om zelf weer te ontgiften. Deze massage kun je perfect combineren met een detox in je voedingspatroon of als kuur, bijvoorbeeld 5 x in 5 achtereenvolgende weken.

 

Prijs: € 55,- (5 sessies € 250,-)
Duur: 50 – 60 min

toksen

Massage met hamer en beitel ('Tok Sen')

‘Tok Sen’ is de officiële naam van de therapie waarbij ik een hamer en houten (stompe) beitel gebruik om je energiemeridianen vrij te maken. Door het geluid en zachte getik wordt het ervaren als zeer ontspannend, terwijl ik sterk vastzittende spieren kan losmaken of de algehele spanning in je lichaam kan wegnemen. Tok-Sen wordt ook vaak ingezet bij beklemming van zenuwen, tinteling of een verdoofd gevoel in armen of benen.

 

Prijs: € 60,- (5 sessies € 270,-)
Duur: 60 – 75 min

roemeense-massage2

Roemeense therapeutische massage

Met speciale crème of modder kan ik overbelasting behandelen, of reuma verlichten. De Techir Crème bevat Arnica Montana, duivelsklauw, witte wilgenbast en calmosensine. Door je hiermee te masseren, werkt de crème diep door. We spelen het ook niet af, maar wrijven het in. Hierna kun je je kleren aan. Een soortgelijke massage kan ik ook doen met Pellamar crème. Ook deze is antibacterieel en ontstekingsremmend, met extra werking op verstuikingen, zwellingen en breuken. Dit is een Roemeense massage zoals je die bijvoorbeeld ook in een kuuroord in Roemenië zou ontvangen.

 

Relax
Prijs: € 50,- (5 sessies € 225,-)
Duur: 60 minuten

 

Stress Away
Prijs: € 65,- (5 sessies € 300,-)
Duur: 90 minuten

 

Nirvana
Prijs: € 80,- (5 sessies € 375,-)
Duur: 120 minuten

PraktijkPreventis_ShotTakenPhotography (17 of 42)

Access bars

Access Bars is combinatie van een lichte aanraking met de vinger op het hoofd, rekening houdend met de 32 drukpunten op het hoofd die een relatie hebben met ideeën, emoties en overtuigingen; meestal vastzittende overtuigingen. Door deze aan te raken, tegelijk met het uitspreken van een zuiverende zin, laat je die oude overtuigingen los. Je zult merken dat het rust geeft, dat je minder negatieve gedachten hebt en dat je beter in staat bent om met mildheid te relativeren als het eens een keer tegenzit. Access Bars werkt het beste als je het herhaalt in een serie van bijvoorbeeld 4 behandelingen.

 

Prijs: € 50,- (€ 45,- bij 5 consulten 1x in de 2 weken)
Duur: 60 – 70 min

mtv

MTVSS body process

MTVSS massage is een vorm van energetische lichaamswerk gericht op het ontspannen en resetten van het lichaam op cellulair niveau. Het proces omvat het plaatsen van handen op verschillende delen van het lichaam en het gebruik van verschillende energetische technieken om het immuunsysteem te activeren, pijn te verminderen, de algehele gezondheid en vitaliteit te verbeteren en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Prijs: € 60,-
Duur: 75 – 90 minuten

fohow

Fohow Bio Energo massage

In de Fohow Bio-Energo Massage gebruik ik de kracht van elektrische laagstroom om je lijf te zuiveren en te ontspannen tegelijk, speciaal voor mensen met chronische of ernstige pijn, of om je energiebalans te herstellen. Eén behandeling staat gelijk aan he effect van 10 klassieke massages. Het verbrand vet uit het lichaam alsof je 6 kilometer hebt hardgelopen. Het verwijdert 4 gram aan gifstoffen uit inwendige organen. En het balanceert je meridianen. De enige disclaimer die we verplicht moeten maken als we met dit apparaat werken: het is niet geschikt tijdens zwangerschap, menstruatie, hartpatiënten, tijdens griep of verkoudheid of binnen 6 maanden na operatie.

raindrop

Raindrop Aromatherapie massage

De regendruppel-massage van Young Living Oliën is een combinatie van massage, reflexologie en aromatherapie. Hierbij masseer ik je  rug, de voeten en het hoofd.  Het is ontspannend door de zachte aanraking en de geuren werken diep door: afhankelijk van de olie die we samen kiezen is het pijnstillend, ontspannend en versterkend voor je immuunsysteem. Een ideale behandeling om het nieuwe seizoen in te gaan.

 

Prijs: € 75,-
Duur:  90 minuten
(incl. intake, raindrop massage, kopje kruidenthee)

 

Raindrop massage luxe

Prijs: € 95,-
Duur:  120 minuten
(incl. intake, detox voetenbad met Epsom zout en magnesium vlokken, kopje kruiden thee en 1 Lavender roll-on voor thuis)

faceliftrejuvance

Facelift Rejuvance

De Rejuvance behandeling is van oorsprong ontwikkeld als verjongingskuur voor je huid. Al gauw ontdekte men dat het zo goed werkte, dat het ook doorwerkt in spierspanningen. Mensen die tanden knarsen in hun slaap, hoofdpijn krijgen van de spanning in het kaakgewricht of migraine, kalmeren met deze behandeling hun zenuwstelsel en laten de spieren los. De ademhaling wordt rustiger, de stresshormonen verminderen en het lichaam herstelt zichzelf, zodat je de vicieuze cirkel van spanning, pijn en klachten doorbreekt. Deze behandeling is ideaal als ‘toetje’ bij een Yumeiho massage, of als losse serie van bijvoorbeeld 6 sessies opeenvolgend.

 

Prijs: € 65,- (6 sessies € 360,-)
Duur: 60 minuten

facemassage

Access Energetic Facelift

Moet je niks hebben van botox, fillers en plastische chirurgie? Maar heb je wel zo’n lelijke fronsrimpel? Of een ‘hangend’ gezicht waardoor je er altijd moe uitziet? De Access Energie Facelift is een zachte, kalmerende aanraking van gezicht en nek. Door de  diep ontspannende werking krijgen de cellen in je gezicht het seintje om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen, zodat rimpels vervagen en je weer zo’n fijne jeugdige gloed over je huid krijgt. Het effect is meteen zichtbaar, maar werkt natuurlijk nog langer als je deze behandeling periodiek herhaalt. Hoe heerlijk is dat?

 

Prijs: € 65,-
Duur: 60 – 75 minuten

voetmassage

Voetmassage

Een voetmassage is een fijne behandeling om te wennen aan het ontspannende effect van een goede massage. Zelfs mensen die denken dat ze ‘kietelig’ zijn op hun voeten, ontspannen. Terwijl ik masseer, activeer ik de voetreflexpunten die inwerken op je algehele welzijn en weerstand. In combinatie met een voetenbad met magnesiumvlokken vooraf en een kop kruidenthee achteraf, is dit de perfecte afsluiting van een seizoen, of juist een voorbereiding op een periode van wintertenen.

 

Prijs: € 40,-
Duur: 45 minuten

Praktijk Preventis:

✓ Herstel van klachten  ✓ Klacht preventie ✓ >12 jaar ervaring in herstel van klachten

Wat klanten zeggen over mij: