Over mij

Mijn verhaal

Van mijn 13e tot mijn 24e had ik vreselijk vaak last van ischias en bekken instabiliteit. Als ik ook meer even bukte of krom stond, schoot het in mijn rug en kon ik niet meer recht staan, zitten of lopen. Daar schaamde ik me voor, op school en later op het werk. Het was echt. Ik had veel beperkingen in mijn leven. Zelfs vijf kilo gewicht tillen was mij teveel. Iedereen wist dat.

Al die jaren volgde ik de gewone fysio behandelingen. Ik slikte pijnstillers en probeerde allerlei natuurmiddeltjes maar ook spierpijncrèmes tot het moment dat de huisart had voorgesteld om inentingen te geven in mijn wervelkolom, met Dyprofos.

 

Dat was het moment in mijn leven dat ik besloten heb om verder te gaan zonder medicatie, ik was helemaal klaar met pijn bestrijden en steeds opnieuw geconfronteerd te worden met het terugkomen van die pijn.

 

Ik nam me voor om het leven te accepteren zoals het was, maar wel verder te zoeken in de alternatieve geneeskunde. Zo kwam ik bij een praktijk in de stad waar ik woonde, destijds nog Roemenië, waar ik mijn hele maandsalaris uitgaf aan Yumeiho therapie.

Die therapie veranderde mijn leven.

Ik werd 10 keer binnen één maand behandeld en daarna was ik 8 jaar klachtenvrij. Dat kan ik niet aan iederéén garanderen, maar dat is wel wat ik iedereen gún.

 

In 2010 ben ik moeder geworden. Na de bevalling stond mijn bekken weer scheef en de oude pijn kwam terug. Maar nu wist ik wat ik moest doen: 1 Yumeiho therapie en het was voorbij: mijn lichaam kan het nu zelf weer. In hetzelfde jaar heb ik gekozen om therapeut te worden zodat ik mijn familie en vrienden kon helpen. Dat werd een beetje meer… inmiddels werk ik al meer dan 12 jaar als Yumeiho therapeut en bestaat Praktijk Preventis alweer 4 jaar.

Opleidingen

In 2010 volgde ik de opleiding tot Yumeiho therapeut en uiteraard heb ik de basistrainingen gehad zoals Klassieke Massage en Medische Basiskennis. Voor de specials volgde ik verdiepingscursussen van onder meer Access Bars, voetreflexologie en Tok-Sen. Sinds 2021 heb ik de Fohow Bio Energy Massage waarbij ik kleine stroomgeleidingen het werk laat doen. Een apparaat waarvan ik nog hoge verwachtingen heb als meer mensen dit ontdekken!

Mijn basis

Mijn basis is de Yumeiho therapie. Stevig masseren, los maken van spieren, vrijmaken van meridianen, laten stromen van energie. Kom je bij mij, dan mag je kiezen tussen stevig masseren of een ontspannende behandeling.

 

Ik maak je los én laat je relaxen. Je kiest voor de stilte… of we hebben een goed gesprek. En zodra ik kans zie, krijg je mijn tips voor beter bewegen, eten of speciale oefeningen om ervoor te zorgen dat je gezond blijft.

 

Daarnaast heb ik extra behandelingen aangeleerd voor speciale aandachtsgebieden: onrust in je hoofd, verkramping in je gezicht. En ik voeg graag mijn Roemeense basis toe: de therapeutische modder bij sportblessures of de reuma crème die diepwerkende verlichting geeft.

Mijn USP’s:

✓ Een luisterend oor  ✓ Liefhebbende handen  ✓ Holistische aanpak

Wat klanten zeggen over mij: