Fohow Bio Energetische massage

Fohow Bio Energetische massage

Fohow Bio Energetische massage is een unieke en innovatieve massage techniek die gebruik maakt van speciaal ontworpen apparatuur om de bio-energie in je lichaam te activeren en te optimaliseren.

Dit kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedcirculatie, het versterken van het immuunsysteem en het verminderen van pijn en ontstekingen. Eén behandeling staat gelijk aan het effect van 10 klassieke massages. Het verbrandt vet uit het lichaam alsof je 6 kilometer hebt hardgelopen. Het verwijdert 4 gram aan gifstoffen uit inwendige organen. En het balanceert je meridianen.

 

Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verminderen van spanningen en het verhogen van het algehele welzijn. Ik werk zorgvuldig om jouw specifieke behoeften te identificeren en aan te pakken, zodat je na elke sessie met een gevoel van ontspanning en energie zult vertrekken.

 

Fohow Bio Energie massage is ook ideaal voor mensen met chronische aandoeningen zoals fibromyalgie, reuma, spier- en gewrichtspijn, en andere pijnsyndromen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit en beweeglijkheid van het lichaam, en het verhogen van de weerstand tegen ziekten.

Fohow bio massager is een krachtig apparaat dat het lichaam voorziet van energie. Energie is de bron van onze genezing. Ons immuunsysteem heeft energie nodig om goed te kunnen functioneren, door de behandeling kan het daardoor verbeteren.

 

Door periodiek opladen, of we nu gezond of ziek zijn, kan de sleutel tot genezing zijn. Vrij door het lichaam stromende energie ondersteund zowel processen van het fysieke als mentale lichaam. In het Oosten staat deze energie bekend als Ki of Qi of Prana, meestal onderverdeeld in Yin en Yang. Tussen deze twee krachten is in de meest ideale situatie een mooi evenwicht. Helaas is door onze manier van leven vaak de balans een beetje zoek.

 

Contraindicaties die we verplicht moeten maken als we met dit apparaat werken: het is niet geschikt tijdens zwangerschap, menstruatie, hartpatiënten, tijdens griep of verkoudheid of binnen 6 maanden na operatie.

fohow

Werkwijze

Fohow bio-energetische massage is een aangename massage, waarbij de cliënt de mogelijkheid heeft om zelf de intensiteit te veranderen.

 

De therapeut gebruikt speciale massagehandschoenen ( met zilver draad) aangesloten op het Fohow-apparaat. Eerst wordt de kruiden massage gel aangebracht op de huid, daarna is de therapie toegepast. Vervolgens wordt op de rug van de client de Fohow energetic gel angebracht en daarna wordt de rug ingepakt in folie. De cliënt blijft nog 15min liggen om te genieten van de heerlijke warmte die komt door de energy gel.

 

Na afloop is er de gelegenheid om een kopje thee drinken en overleggen over de volgende stap.

Effecten van Fohow-massage

 • Metabolisme versnellen – afslankend effect
 • Verbetert de bloedsomloop
 • Eliminatie van opgehoopte gifstoffen
 • Ontstekingsremmend en pijnstillend effect
 • Elimineert bloedstagnatie
 • Regulering van het endocriene en spijsverteringsstelsel
 • Verbetert de werking van de nieren
 • Reguleert de PH van het lichaam
 • Bloedzuivering
 • Het verhogen van de immuniteit
 • Lymfedrainage-effect
 • Ontsluiten en reguleren van de werking van energiemeridianen
 • Elimineert vermoeidheid
 • Resetten van centrale zenuwstelsel
 • Verbetering van de slaapkwaliteit
 • Verhogen van de vitale Qi-kracht van het lichaam
 • Versterking van het spier- en osteo-articulaire systeem

Redenen om te kiezen voor een Fohow behandeling

 

 • U bent op zoek naar een natuurlijke & holistische aanpak om uw klachten te verlichten
 • U wilt geen symptomen bestrijden maar de oorzaak van uw klachten aanpakken
 • U wilt preventief worden behandeld om klachten te voorkomen en uw gezondheid optimaal te houden
 • U wilt graag weten hoe via energetische massage, suppletie en leefstijladvies je gezondheid kan verbeteren & onderhouden.

Opties Fohow Bio Energetische Behandeling

fohow

Fohow Body

Prijs: € 75,- (6 sessies € 420,- / 10x € 650,-)
Duur: 60 min

 

Het doel van deze massage is je energie op te laden en weer te laten stromen.
Kan helpen bij: chronische vermoeidheid, het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verminderen van spanningen. Ideaal voor preventie, voor nek-, schouder-, rugklachten, voor een betere postuur, betere spiertonus, lymfatische drainage. Kan verlichting brengen bij chronische aandoeningen zoals fibromyalgie, reuma, spier- en gewrichtspijn en andere pijn syndromen.

6

Fohow nek-schouder-armen

Prijs: € 40,- (6 sessies € 220,- / 10x € 360,-)
Duur: 30 min

 

Met een rug-, nek-, schouder- en armen massage geniet u van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Deze massage kan verlichting brengen bij: – stijfheid in de beweging van de nek, schouders, armen; – pijn tussen schouderbladen; – hoofdpijn, migraine, oogpijn; – astma, hoestklachten; – tinitus, duizeligheid; – osteoartritis, spondylitis, tintelingen in de armen.

Fohow - onderrug

Fohow Onderrug + benen

Prijs: € 50,- (6 sessies € 275,- / 10x € 450,-)
Duur: 45 min

 

Deze behandeling biedt ondersteuning bij: – stijfheid en lumbale pijn rond de taille, sacrum, billen en dijen; – vermoeide benen en spierkrampen in de kuiten; – achillespeesontsteking en hielpijn; – lumbago, ischias pijn, coxartose, rughernia; – lordose, scoliose, artritis, spondylitis, pijn na een trauma; – spierspanning na verrekking; – obstipatie, diarree, vaak plassen, onregelmatige menstruatie, koud gevoel in de baarmoeder, prolaps baarmoeder, erectieproblemen, infertiliteit.

Fohow buik

Fohow Abdominal (buikmassage)

Prijs: € 60,- (6 sessies € 330,- / 10x € 540,-)
Duur: 50 min

 

Deze behandeling biedt ondersteuning bij het volgen van een detox kuur en afvallen. Kan ook verlichting brengen bij aandoeningen zoals: – constipatie, indigestie; – prikkelbare darmsyndroom; – pijn rond de navel; – misselijkheid, eetlustverlies; – menstruatiekrampen, endometriose, buikdiastase, enz.
Het is ook geïndiceerd voor slappe buikspieren te versterken.

fohowfacelift

Fohow Gezichtmassage

Prijs: € 50,- (6 sessies € 275,- / 10x € 450,-)
Duur: 40 min

 

Deze behandeling kan wellicht helpen bij: – hoofdpijn, migraine, duizeligheid, oogklachten; – bijholte ontsteking (sinusitis), frequente neusbloedingen; – slapeloosheid, mentaal uit balans; – hemiplegie (halfzijdige verlamming of verlies van spierkracht); – gezichtsverlamming, trigeminusneuralgie, aangezichtspijn.

Fohow ultrasonic facelift

Fohow Ultrasonic faceliftmassage *

Prijs: € 85,- (6 sessies € 465,- / 10x € 765,-)
Duur: 50 min

 

De belangrijkste voordelen van deze procedure zijn dat het: de spiertonus verbetert, rimpels en fijne lijntjes vermindert, de stevigheid van de huid herstelt, de cellulaire activiteit verhoogt waardoor de collageen en elastine productie wordt gestimuleerd, beschadigde cellen regenereert, het natuurlijke genezingsproces versnelt en zorgt voor een mooier, gezonder en jongere uitstraling.
De behandeling bestaat uit de volgende stappen: reiniging met milk en lotion, peeling met creme, skin serum aanbrengen, massage gel aanbrengen, gel insluizen met ultrasonic hendel, skin masker, uitsluiten met natuurlijke dag of nacht creme. Na afloop van deze luxe facelift massage zult u verzekerd zijn van een stralende en schone huid en een heerlijk ontspannen gevoel!

* N.B. De Fohow ultrasonic behandeling mag alleen gegeven worden aan gezonde personen. De behandeling mag niet gegeven worden aan personen die een pacemaker of defibrillator dragen op of in het lichaam, zwangere vrouwen, kinderen of volwassenen jonger dan 18 jaar.

Voor deze behandeling wordt het gewerkt met de Fohow Skin Line producten en natuurlijk crèmes op basis van spiruline.

Disclaimer: Geen informatie op deze website is bedoeld voor diagnose of medische behandeling, noch vervangt het de autoriteit van gekwalificeerde medische professionals. Fohow producten genezen of behandelen NIET. Voedingssupplementen vervangen geen evenwichtig dieet en hebben niet tot doel om ziekten te voorkomen, te diagnosticeren, te behandelen of te genezen. Neem contact op met uw behandelend arts voor vragen of zorgen over uw gezondheidstoestand. Stel het raadplegen van een medische professional niet uit en negeer geen advies van een medische professional vanwege iets dat u hebt gelezen/gehoord/gezien dat is overgebracht door een Fohow-beoefenaar. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we hierin geen garanties bieden!

Praktijk Preventis:

✓ Herstel van klachten ✓ Klacht preventie ✓ >12 jaar ervaring in herstel van klachten

Wat klanten zeggen over mij: